Škola magije Beauxbatons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škola magije Beauxbatons

Škola magije Beauxbatons

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Pravila turnira!

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Iwe K. Nellen
Ravnatelj
Iwe K. Nellen

Broj postova : 57

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Pravila turnira!   Pravila turnira! Emptysri srp 21, 2010 11:59 am

Da ni nama ne bude dosadno ovoga ljeta, održat će mo turnir dvoboja.

PRAVILA!

Nakon što skupimo 8 ili 16 natjecatelja, organiziram turnir. Podjelit ću vas u parove i igrate 1. razinu. Ja ću napraviti popis čarolija i broj bodova za svaku čaroliju (tu će bit posla Pravila turnira! Icon_rolleyes ). Vi će te se boriti 3 dana i izbacivat čarolije i braniti se. Kad proglasim kraj dvoboja zbrojim bodove i napišem koji igrač ima koliko bodova, te proglasim pobjednika. Pisat će te kao RPG temu, a čarolije morate pisati ukošenim slovima sa uskličnikom na kraju.Bolje vam je napisati usput kako ste se osječali ili opisati dvoranu za bolje bodove. Za krivo napisanu čaroliju gubite 1 bod. Pišete npr. ovako:

IGRAČ 1:
Ušla sam u dvoranu i poklonila se protivniku. Dvorana je bila velika. Osječala sam se napeto. Kad je igra započela uzviknula sam:
"Omami!"

IGRAČ 2:
Prije nego što sam uspio išta zaustiti čarolija je krenula prema meni. U zadnji tren sam uzviknuo:
"Protego!" Zatim sam pogledao u protivnika i uzviknuo:
"Expelliarmus!"

Pobjednik ulazi u polufinale (ili ukoliko bude sreće sa prijavama četvrfinale). Finale će se igrati 5 dana, a polufinale 4 dana.
Obranu i sljedeći napad možete napisati u bilo koje vrijeme, po danu ili noći, ali ako ne napišete ništa jedan dan od 0-24 gubite bodove.
Pobjednik turnira dobiva nagradu o kojoj neću pisati jer je to iznenađenje.

Zadnja promjena: Iwe K. Nellen; čet srp 22, 2010 3:42 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
https://beauxbatons.forumcroatian.com
Rain

Rain

Broj postova : 37

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Re: Pravila turnira!   Pravila turnira! Emptysri srp 21, 2010 12:09 pm

Iwe K. Nellen je napisao/la:

IGRAČ 1:
Ušao sam u dvoranu i poklonio se protivniku. Dvorana je bila velika. Osječala sam se napeto. Kad je igra započela uzviknula sam:
"Omami!"

lol, znači, pravopis nije važan? xD
[Vrh] Go down
Dorothy

Dorothy

Broj postova : 15

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Re: Pravila turnira!   Pravila turnira! Emptysri srp 21, 2010 12:20 pm

Očito. Razz
[Vrh] Go down
Iwe K. Nellen
Ravnatelj
Iwe K. Nellen

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Re: Pravila turnira!   Pravila turnira! Emptysri srp 21, 2010 12:23 pm

Ma znate vi mene, nepravopisna mala. Pravopis je važan xD
[Vrh] Go down
Iwe K. Nellen
Ravnatelj
Iwe K. Nellen

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Re: Pravila turnira!   Pravila turnira! Emptysri srp 21, 2010 12:25 pm

Ste sad sretne?
Sad ću baš lockat temu :PP
[Vrh] Go down
Sponsored content

Pravila turnira! Empty
PostajNaslov: Re: Pravila turnira!   Pravila turnira! Empty

[Vrh] Go down

Pravila turnira!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics