Da ni nama ne bude dosadno ovoga ljeta, održat će mo turnir dvoboja.
PRAVILA!Nakon što skupimo 8 ili 16 natjecatelja, organiziram turnir. Podjelit ću vas u parove i igrate 1. razinu. Ja ću napraviti popis čarolija i broj bodova za svaku čaroliju (tu će bit posla
). Vi će te se boriti 3 dana i izbacivat čarolije i braniti se. Kad proglasim kraj dvoboja zbrojim bodove i napišem koji igrač ima koliko bodova, te proglasim pobjednika. Pisat će te kao RPG temu, a čarolije
morate pisati ukošenim slovima sa uskličnikom na kraju.Bolje vam je napisati usput kako ste se osječali ili opisati dvoranu za bolje bodove. Za krivo napisanu čaroliju gubite 1 bod. Pišete npr. ovako:
IGRAČ 1:
Ušla sam u dvoranu i poklonila se protivniku. Dvorana je bila velika. Osječala sam se napeto. Kad je igra započela uzviknula sam:
"
Omami!"
IGRAČ 2:
Prije nego što sam uspio išta zaustiti čarolija je krenula prema meni. U zadnji tren sam uzviknuo:
"
Protego!" Zatim sam pogledao u protivnika i uzviknuo:
"
Expelliarmus!"
Pobjednik ulazi u polufinale (ili ukoliko bude sreće sa prijavama četvrfinale). Finale će se igrati 5 dana, a polufinale 4 dana.
Obranu i sljedeći napad možete napisati u bilo koje vrijeme, po danu ili noći, ali ako ne napišete ništa jedan dan od 0-24 gubite bodove.
Pobjednik turnira dobiva nagradu o kojoj neću pisati jer je to iznenađenje.